status.gromnet.net

This Post Has 8 Comments

 1. dobar dan. hteo sam da vas pitam koji je moj pwd za pppoe? username je skeledzija , a pwd nez

  1. Ne mozete dobiti ni username ni password ovim putem niti telefonom, to su podaci koji su zasticeni, morate licno doci i poneti neku identifikaciju (licnu kartu, pasos, itd …), da bi utvrdili da ste to vi zaista.

 2. kako da udjem u svoj e-mail kad neznam lozinku

  1. Dodjes kod nas i promenis lozinku i dobijes odstapano tvoju karticu klijenta.

 3. Pozdrav iz Ridjaka ! Ima pitanje .. : Jel istina da ima taj tzv ” POSEBAN PAKET ” koji iznosi za jedan mesec koriscenja negde oko 1700 din . ? Cuo sam ,dobijes kao posebanu email adressu i td. ??

  1. Nema takav posebni paket o kojem ti govoris, verovatno taj od koga si cuo nije te dobro informisao. Ima raznih drugih paketa. Imas cenovnik i objasnjenje o paketima na sajtu i cenama.

 4. Pozdrav svima! Meni internet radi nekad dobro nekad uspori! Kad sam tek dobio net radio je fantasticno,signal mu je bio 99% pa je pao na 54 i sad je 11,kako se to moze srediti pa da opet bude 99!! Meni je prijemnik jako blizu,ali opet nekad uspori,pa me cak i nekad diskonektuje sam od sebe,pa nece da se konektuje i slicni ,,napadi” ! Ako dobijete poruku molio bih vas da odgovorite

  1. Usmeris bolje antenu i proveris opremu da li je sve ispravno. Ako ne mozes sam javi se pa cemo ti poslati ekipu. A to sto te diskonektuje je normalno jer imas slab signal i verovatno nemas napravljen profil.

Leave a Reply

Close Menu